Retningslinjer for angrerett

Vi har en 14-dagers returrett, noe som betyr at du har 14 dager etter å ha mottatt varen din til å be om retur.

For å være kvalifisert for retur må varen din være i samme stand som du mottok den, ubrukt eller ubrukt, med tagger og i originalemballasjen. Du trenger også kvittering eller kjøpsbevis.

For å starte retur kan du kontakte oss på contact@petitk.no . Hvis returen din godtas, sender vi deg en returetikett, samt instruksjoner om hvordan og hvor du skal sende pakken. Varer sendt tilbake til oss uten å først be om retur, godtas ikke.

Du kan alltid kontakte oss for ethvert returspørsmål på contact@petitk.no.


Skader og problemer
Kontroller bestillingen din ved mottakelse og kontakt oss umiddelbart hvis varen er defekt, skadet eller hvis du mottar feil vare, slik at vi kan evaluere problemet og gjøre det riktig.


Unntak/ikke-returvarer
Visse typer varer kan ikke returneres, for eksempel tilpassede produkter (for eksempel spesialbestillinger eller personaliserte varer). Ta kontakt hvis du har spørsmål eller bekymringer angående ditt spesifikke produkt.

Dessverre kan vi ikke akseptere returvarer eller gavekort.


Børs
Den raskeste måten å sikre at du får det du ønsker er å returnere varen du har, og når retur er akseptert, foreta et separat kjøp for den nye varen.


Refusjoner
Vi vil varsle deg når vi har mottatt og inspisert returen, og gi beskjed om refusjonen ble godkjent eller ikke. Hvis du blir godkjent, får du automatisk tilbakebetaling med den opprinnelige betalingsmåten. Husk at det kan ta litt tid for banken eller kredittkortselskapet å behandle og legge ut refusjonen også.